Vitex Satin Eco

100,00 рсд1.000,00 рсд +PDV

Šifra proizvoda: - Kategorija: Brand:

Vitex Satin Eco je akrilna boja polumat izgleda satena i teksture somota za unutrašnju upotrebu.

Vitex Satin Eco je boja izuzetno visokog kvaliteta, sa finalnim slojem koji ima polumat izgled satena i teksturu somota, a praktično je bez mirisa. Izuzetno dobro pokriva nesavršenosti površina na koje se nanosi i izvanredne je beline. Poseduje visok nivo efikasnosti s obzirom da je veoma otporna na često pranje.

Vitex Satin Eco je luksuzna emulziona boja svilenog sjaja za unutrašnju upotrebu.

Odlično pokriva površinu i pravi baršunastu površinu na malteru, betonu, gips karton pločama itd. Poseduje izuzetnu belinu, odličnu pokrivnost, veliku pokrivnu moć i izuzetnu otpornost na česta pranja, detedžente i duvanski dim.

Posebne namene

Vitex Satin Eco zahvaljujući svojoj specijalnoj formulaciji sprečava razvoj mikroba (bakterija i gljivica) u filmu boje, i zato je idealan za bijenje prostora gde se zahtevaju posebni higijenski ili aseptični uslovi, kao što su dečje sobe, bolnice, porodilišta, škole, vrtići, vežbaonice, skladišta hrane, hoteli itd.

Priprema površine

Površina mora biti glatka, čista i suva, bez ulja, prašine, slabo vezanih slojeva i delova boje. Za popunjavanje pukotina i rupa koristiti Akrilni Git ili Visto.

Površine prethodno pokrivene bojama na bazi vode ili disperzivnim vodenim bojama potrebno je prethodno premazati Acrylan Unco Eco prajmerom. Nove površine od maltera, betona, cementa, gips-karton ploča itd, potrebno je prvo premazati sa nekim od prajmera kao što su Acrylan Unco Eco ili Blanco Eco. Površine sa flekama od nikotina, grafita, kafe ili bilo koje druge vrste potrebno je prvo premazati sa Blanco Eco prajmerom. Za tamnije nijanse (srednja i transparetna baza) prvo naneti jedan sloj Blanco Eco u beloj boji, ili blago toniran u nijansu završne boje.

Nanošenje

Promešati dobro pre upotrebe. Naneti dva sloja valjkom, četkom ili prskanjem bez vazduha, razređeno do 10% vodom. Ne nanositi na temperaturama ispod 5°C, iznad 35°C i/ili relativne vlažnosti iznad 80%.

Sušenje

Boja je suva na dodir nakon 45-60 minuta. Drugi sloj se nanosi nakon 3-4 sata. Vreme sušenja zavisi od vremenskih uslova (vlažnost i temperatura).

Održavanje

Pranje i čišćenje je dozvoljeno tek nakon 3 nedelje za novoobojene površine Vitex Satin Eco-m. Prati pažljivo vodom koristeći meki sunđer. U slučaju jačih mrlja koristiti blagi bezbojni vodeni rastvor deterdženta ili sapuna.

Nakon primene kantu hermetički zatvoriti i skladištiti na temperaturama između 5°C i 35°C.

Alat mora biti očišćen odmah nakon upotrebe vodom i po potrebi sapunom ili deterdžentom. Ne odlagati tečni otpad u vodotokove. Neiskorišćena boja zahteva posebno rukovanje za bezbedno deponovanje. Odlaganje otpada u skladu sa lokalnim propisima.

Vitex Satin Eco je dostupan u beloj boji. Tonira se u više hiljada nijansi Vitex Colorfull sistemom za toniranje boja.

Vreme sušenja Rastvaranje Pokrivna moć Nanošenje

45 - 60 minuta

8 - 10% vodom

12 - 14 kvm/L

četkom, valjkom, pištoljem

Pakovanje

, , ,

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.