Vitex Classic Osnovna

120,00 рсд700,00 рсд +PDV

Šifra proizvoda: - Kategorija: Brand:

Vitex Classic Osnovna je akrilna vodoperiva boja vrhunskog kvaliteta.

Vitex classic osnovna akrilna boja je bez premca kada se radi o ekonomičnosti, trajnosti i prikrivanju nesavršenosti površine na koju se nanosi. Jako je jednostavna za upotrebu i daje glatku, potpuno mat površinu. Praktično je bez mirisa što je čini bezopasnom za upotrebu i bezopasnom za prirodnu sredinu.

Namenjena je za unutrašnju upotrebu, i proizvedena na bazi akrilnih kopolimera. Ima sjajnu pokrivnost, pokrivnu moć bez premca i izuzetnu otpornost na učestala pranja. Vrlo dobro se razliva i daje ravnu i glatku površinu.

Vitex Classic osnovna akrilna boja se može nanositi na pravilno pripremljene površine bilo kog materijala. Praktično je bez mirisa zato što ne sadrži amonijak.

Priprema površina

Površina mora biti glatka, čista i suva, bez ulja, prašine, slabo vezanih slojeva i delova boje. Za popunjavanje pukotina i rupa koristiti Akrilni Git ili Visto.

Površine prethodno pokrivene bojama na bazi vode ili disperzivnim vodenim bojama potrebno je prethodno premazati nekim od prajmera kao što su Acrylan Unco Eco, ili Durovit. Nove površine od maltera, betona, cementa, gips-karton ploča itd,, potrebno je prvo premazati sa nekim od prajmera: 100% Akrilna podloga, Acrylan Unco Eco ili Blanco Eco. Površine sa flekama od nikotina, grafita, kafe ili bilo koje druge vrste potrebno je prvo premazati sa Blanco Eco ili Vitosin prajmerom.

Nanošenje

Boju promešati dobro pre upotrebe. Naneti dva sloja valjkom, četkom ili prskanjem bez vazduha, razređeno 10% vodom. Ne nanositi na temperaturama ispod 5°C, iznad 35°C i pri relativnoj vlažnosti vazduha iznad 80%.

Sušenje

Boja je suva na dodir nakon 30-60 minuta. Drugi sloj se nanosi nakon 3-4 h. Vreme sušenja zavisi od vremenskih uslova (vlažnost i temperature)

Održavanje

Pranje i čišćenje je dozvoljeno tek nakon 3 nedelje za novoobojene površine. Prati pažljivo vodom koristeći meki sunđer. U slučaju jačih mrlja koristiti blagi bezbojni rastvor deterdženta sapuna.

Alat operite odmah nakon upotrebe vodom i po potrebi sapunom ili deterdžentom.

Vitex Classic osnovna boja je dostupna u 11 osnovnih nijansi.

Vreme sušenja Rastvaranje Pokrivna moć Nanošenje
15 - 30 minuta
0-10% vodom
15 - 18 kvm/L
četkom, valjkom, pištoljem
Pakovanje

,

Classic osnovna nijanse

, , , , , , , , , ,

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.