Vi plus poludisperzija

900,00 рсд2.700,00 рсд +PDV

Šifra proizvoda: - Kategorija: Brand:

Vi plus poludisperzija je ekonomična boja za opštu upotrebu u enterijeru.

Vi plus poludisperzija je bela, mat, paropropusna, vodena boja izvanrednog izgleda, odlično pokriva nesavršenosti podloge na koju se nanosi. Koristi se za prostore u enterijeru koji nisu podložni čestom prljanju, kao što su stepeništa, magacini, kuhinjski plafoni i plafoni u kupatilima. Površinama na koje se nanosi omogućava ‘da dišu’.

Priprema površine

Površina mora biti glatka, čista i suva, bez ulja, prašine, slabo vezanih slojeva i delova boje. Za popunjavanje pukotina i rupa koristiti Akrilni Git ili Visto proizvode.

Površine prethodno pokrivene bojama na bazi vode ili disperzivnim vodenim bojama potrebno je prethodno tretirati Acrylan Unco Eco prajmerom ili Akrilnom podlogom. Nove površine od maltera, betona, cementa, gips-karton ploča itd, potrebno je prvo premazati sa nekim od prajmera: Akrilna podloga, Acrylan Unco Eco ili Blanco Eco. Površine sa flekama od nikotina, grafita, kafe ili bilo koje druge vrste potrebno je prvo tretirati Blanco Eco ili Vitosin prajmerom.

Nanošenje

Vi plus poludisperziju je potrebno promešati dobro pre upotrebe. Naneti dva sloja valjkom, četkom ili prskanjem bez vazduha, razređeno 10 do 20% vodom. Ne nanositi na temperaturama ispod 5°C, iznad 35°C i/ili relativne vlažnosti iznad 80%.

Sušenje

Boja je suva na dodir nakon 30-60 minuta. Drugi sloj se nanosi nakon 3-4 sata. Vreme sušenja zavisi od vremenskih uslova (vlažnost i temperatura).

Održavanje

Alat mora biti očišćen odmah nakon upotrebe vodom i ako je potrebno rastvorom sapuna ili deterdženta.

Vi plus poludisperzija je dostupna u beloj boji. Najčešće se primenjuje u izvornoj, beloj boji, ali se može tonirati u više hiljada nijansi Vitex Colorfull sistemom za toniranje boja. Bitno je napomenuti da, nijanse boje dobijene toniranjem Vi plus poludisperzije, mogu neznatno odstupati od nijansi u ton kartama proizvođača.

Vreme sušenja Rastvaranje Pokrivna moć Nanošenje

30 - 60 minuta

10 - 20% vodom

12 - 14 kvm/L

četkom, valjkom, pištoljem

Pakovanje

, ,

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.