Precolor prajmer

250,00 рсд2.500,00 рсд +PDV

Šifra proizvoda: - Kategorija: Brand:

Precolor prajmer je beli akrilni grund namenjen toniranju.

Precolor prajmer je akrilni grund nove tehnologije, bele boje, na vodenoj bazi, za spoljašnju i unutrašnju upotrebu. Može se tonirati kroz Corlorfull sistem za toniranje Vitex-a i tako povećati pokrivnu moć, a time smanjiti potreban broj završnih premaza.
Precolor prajmerom se postiže idealna ravnoteža između apsorpcije i difuzije svetlosti, a sve u cilju da se dobije na najbrži način najpribližnija željena nijansa finalne boje. Tonira se u svetlijim nijansama a sve u zavisnosti od završne nijanse i na osnovu širine raspona nijansi finalne boje, u cilju svođenja na minimum broja premaza finalne nijanse koja se nanosi na radnu površinu.
Odlično pokriva radnu površinu, lako se nanosi, brzo se suši, visoko je efikasan i predstavlja adekvatan podsloj za sve boje rastvorljive u vodi. Poboljšava izgled radne površine, njenu pokrivenost, te prianjanje i otpornost finalne boje. Skoro je bez mirisa pri upotrebi zato što ne sadrži amonijak, niti druge rizične materije kao što su aromatični ugljovodonici, slobodni formaldehid, teški metali i jedinjenja alkil fenol etoksilata.

Priprema površine

Površina mora biti glatka, čista i suva, bez ulja, prašine, smole, starih
boja i dobro ošmirglana. Za popunjavanje pukotina i rupa koristiti Akrilini Git ili neki od Visto proizvoda. Nove površine od maltera, betona, gips kartona itd. potrebno je prvo prešmirglati odgovarajućom šmirglom i zatim obojiti prajmerom.

Nanošenje

Precolor prajmer promešati dobro pre upotrebe. Naneti jedan sloj valjkom, četkom, ili prskanjem bez vazduha, razređeno 5% – 10% vodom. Ne nanositi na temperaturama ispod 5°C, iznad 35°C i/ili relativne vlažnosti iznad 80%.

Sušenje

Proizvod je suv na dodir nakon 30-60 minuta. Nakon -4 h preko prajmera se može naneti bilo koja boja Vitex-a. Vreme sušenja zavisi od vremenskih uslova (vlažnosti i temperature).

Održavanje

Nakon primene kantu hermetički zatvoriti i skladištiti na temperaturi između 5°C i 35°C. Neiskorišćen prajmer zahteva posebno rukovanje za bezbedno deponovanje.

Alat mora biti očišćen odmah nakon upotrebe vodom i ako je potrebno rastvorom sapuna ili deterdženta.

Ne odlagati tečni otpad u vodotokove. Odlaganje otpada u skladu sa lokalnim propisima.

PreColor prajmer je dostupan u beloj boji. Tonira se u više hiljada nijansi Vitex Colorfull sistemom za toniranje boja.

Vreme sušenja Rastvaranje Pokrivna moć Nanošenje

30 - 60 minuta

5 - 10% vodom

10 - 12 kvm/L

četkom, valjkom, pištoljem

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.