Kitchen & Bath

100,00 рсд1.000,00 рсд +PDV

Šifra proizvoda: - Kategorija: Brand:

Kitchen & Bath je akrilna boja koja pruža zaštitu od buđi i gljivica.

Kitchen & Bath je boja izuzetno visokog kvaliteta, sa antifugicidnim i antimikocidnim dodacima. Namenjena je za upotrebu u prostorijama u kojima je visok stepen vlažnosti ili ima dosta isparenja. Odlično prikriva nedostatke površine na koju se nanosi, izuzetno je efikasna i poseduje izvanrednu belinu. Praktično je bez mirisa.

Poseduje visok nivo efikasnosti s obzirom da je veoma otporna na često pranje. Izuzetne je beline, ima odličnu pokrivnost, veliku pokrivnu moć i izuzetnu otpornost na česta pranja, detedžente i duvanski dim.

Posebne namene

Kitchen & Bath zahvaljujući svojoj specijalnoj formulaciji sprečava razvoj mikroba (buđi i gljivica) u filmu boje. Zato je idealna za bojenje prostora gde se zahtevaju posebni higijenski uslovi, kao što su kuhinje, kupatila, bolnice, porodilišta, škole, vrtići, vežbaonice, skladišta hrane, hoteli itd.

Priprema površine

Površina mora biti glatka, čista i suva, bez ulja, prašine, slabo vezanih slojeva i delova boje. Za popunjavanje pukotina i rupa koristiti Akrilni Git ili Visto. Površine sa buđi, vlagom i flekama prvo očistiti sa Kitchen & Bath Cleaner.

Površine prethodno pokrivene bojama na bazi vode ili disperzivnim vodenim bojama potrebno je prethodno premazati sa Acrylan Unco Eco ili Durovit prajmerom. Nove površine od maltera, betona, cementa, gips-karton ploča itd, potrebno je prvo premazati sa nekim od prajmera kao što su Acrylan Unco Eco ili Blanco Eco. Površine sa flekama od nikotina, grafita, kafe ili bilo koje druge vrste potrebno je prvo premazati sa Blanco Eco ili Vitosin prajmerom.

Nanošenje

Promešati dobro pre upotrebe. Naneti dva sloja valjkom, četkom ili prskanjem bez vazduha, razređeno do 10% vodom. Ne nanositi na temperaturama ispod 5°C, iznad 35°C i/ili relativne vlažnosti iznad 80%.

Sušenje

Boja je suva na dodir nakon 30-60 minuta. Drugi sloj se nanosi nakon 3-4 sata. Vreme sušenja zavisi od vremenskih uslova (vlažnost i temperatura).

Održavanje

Pranje i čišćenje je dozvoljeno tek nakon 3 nedelje za novoobojene površine. Prati pažljivo vodom koristeći meki sunđer. U slučaju jačih mrlja koristiti blagi bezbojni vodeni rastvor deterdženta ili sapuna.

Nakon primene kantu hermetički zatvoriti i skladištiti na temperaturama između 5°C i 35°C.

Alat mora biti očišćen odmah nakon upotrebe vodom i po potrebi sapunom ili deterdžentom.

Kitchen & Bath je dostupan u beloj boji. Tonira se u više hiljada nijansi Vitex Colorfull sistemom za toniranje boja.

Vreme sušenja Rastvaranje Pokrivna moć Nanošenje

30 - 60 minuta

0 - 10% vodom

11 - 13 kvm/L

četkom, valjkom, pištoljem

Pakovanje

, ,

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.