Cimentol

1.000,00 рсд3.000,00 рсд +PDV

Šifra proizvoda: - Kategorija: Brand:

Cimentol boja za beton 

Cimentol boja za beton je cementna boja na bazi rastvarača za upotrebu u eksterijeru, na zidovima, cementnim podovima, crepovima, u garažama, na teniskim terenima i slično. Izuzetno je otporna na nepovoljne vremenske uslove i zagađenu atmosferu.

Vitex je ovu boju namenio za primenu na betonskim podnim površinama, garažama, zidovima, pločicama i sportskim terenima, i idealna kako za spoljašnju tako i za unutrašnju upotrebu. Izuzetno je otporna na loše vremenske uticaje i atmosfersko zagađenje. Boja naneta u skladu sa uputstvom za upotebu obezbeđuje jaku adheziju, odličnu pokrivnost i čvrstoću podlozi na koju je naneta.

Priprema površine

Površina mora biti glatka, čista i suva, bez ulja, prašine, i stare boje.
Cimentol se nanosi direktno na beton bez prajmera. Na površine koje su vrlo porozne ili trošne potrebno je prvo naneti Durovit prajmer.

Nanošenje

Promešati dobro pre upotrebe. Naneti jedan ili dva sloja valjkom ili četkom razređeno do 5%  T-300 razređivačem za četku, ili prskanjem bez vazduha, razređeno do 5% T-350 razređivačem za pištolj. Ne nanositi na temperaturama ispod 5°C, iznad 35°C i/ili relativne vlažnosti iznad 80%.

Sušenje

Boja je suva na dodir nakon 20-40 minuta. Sledeći sloj se može nanositi nakon 4-6 sati. Vreme sušenja zavisi od vremenskih uslova (vlažnosti vazduha i temperature).

Održavanje

Očistiti valjke, četke i fleke od boje T-300 razređivačem za četku, a zatim sve oprati sapunom ili deterdžentom. Koristiti T-350 razređivač za pištolj za pranje pištolja za prskanje i pratećih delova.

Cimentol boja za beton je dostupna u 8 pripremljenih nijansi .

Vreme sušenja Rastvaranje Pokrivna moć Nanošenje

20 - 40 minuta

5% rastvaračem

10 - 12 kvm/L

četkom, valjkom, pištoljem

Pakovanje

,

Cimentol nijanse

, , , , , , , ,

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.