Akrilna boja za beton

1.000,00 рсд8.000,00 рсд +PDV

Šifra proizvoda: - Kategorija: Brand:

Akrilna boja za beton vrhunskog kvaliteta.

Akrilna boja za beton na bazi vode visokog je kvaliteta i specijalnog sastava, tako da se može direktno nanositi na površine od betona, maltera, cigle, kao i na druge alkalne površine u gradjevinarstvu. Izvanredno prikriva nedostatke površine na koju se nanosi, po efikasnosti je bez premca i izuzetno je otporna na pranje i nepovoljne vremenske uslove.

 Zahvaljujući specijalnoj formulaciji pogodna je za upotrebu na širokom dijapazonu različitih gradjevinskih površina. Namenjena je opštoj upotrebi na spoljašnjim, vertikalnim i horizontalnim površinama.

Priprema površine

Površina mora biti glatka, čista i suva, bez ulja, prašine, slabo vezanih slojeva i delova boje. Za popunjavanje pukotina i rupa koristiti Akrilni Git.

Površine prethodno pokrivene bojama na bazi vode ili disperzivnim vodenim bojama potrebno je prethodno tretirati Acrylan Unco Eco, Durovit, ili Vitosin prajmerom. Nove površine od maltera, betona, cementa, gips-karton ploča itd, potrebno je prvo premazati sa nekim od prajmera: Acrylan Unco Eco ili Durovit. 

Nanošenje

Promešati dobro pre upotrebe. Naneti dva sloja valjkom, četkom ili prskanjem bez vazduha, razređeno do 10% vodom. Ne nanositi na temperaturama ispod 5°C, iznad 35°C i/ili relativne vlažnosti iznad 70%. Izbegavati nanošenje ako se kiša ili mraz očekuju u narednih 48 časova.

Sušenje

Boja je suva na dodir nakon 30-60 minuta. Drugi sloj se nanosi nakon 3-4 sata. Vreme sušenja zavisi od vremenskih uslova (vlažnost i temperatura).

Održavanje

Pranje i čišćenje je dozvoljeno tek nakon 3 nedelje za novoobojene površine Akrilnom bojom za beton. Prati pažljivo vodom koristeći meki sunđer. U slučaju jačih mrlja koristiti blagi bezbojni rastvor deterdženta ili sapuna.

Alat mora biti očišćen odmah nakon upotrebe vodom i ako je potrebno rastvorom sapuna ili deterdženta.

Akrilna boja za beton je dostupna u beloj i četiri  nijanse sive boje.

Vreme sušenja Rastvaranje Pokrivna moć Nanošenje

30 - 60 minuta

0 - 10% vodom

12 - 15 kvm/L

četkom, valjkom, pištoljem

Pakovanje

, ,

Akrilna za beton nijanse

, , , ,

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.